sâmbătă, 24 martie 2012

ori toti sa muriti, ori toti sa scapam - varianta locala



uite, dom'le, unde era (s)crema culturala a craiovei! :) incoruptibili si deontologi! comisia perfecta! toti cu diplome, calificari, dar mai ales cu apartenenta la o gasca.
incoruptibili: 1.festivalul shakespeare - 2 miliarde vechi aprobate de consiliul local la insistentele presedintelui comisiei de cultura (pretul pentru evaluarea proiectelor de managementul colimbristic. cam mare bataia de cap, totusi, cu tot cu schimbarea proceselor verbale in care distinsul nume figura in CA la papusi... of! tinerii astia care vor sa traiasca n/au alta treaba decat sa ne caute pe noi, intangibilii, la acte...) comentarii?; 2. uniunea scriitorilor beneficiaza de un ajutor financiar din partea consiliului local, aprobat tot in comisia de cultura de catre presedintele acesteia, si votat in unanimitate (probabil) in sedinta de joi, 29 martie (fix inaintea aprobarii proiectului de management colimbristic castigator! ironie, nesimtire, prostie? toate la un loc!!!), ca toti ne umflam in pene cand e vorba de cultura... :)))))) explicatii?
1. emil boroghina - directorul festivalului shakespeare si membru in comisia de evaluare a proiectelor de management pt colimbrici (aoleo, duuuoooaaaamna ofuscata, iar zisei colimbrici! du/te matale la tanti zambilica la personal sa te invete cum sa ma sanctionezi! ps sa nu uiti plasa cu dosare si reconfigurarea - sau cum plm se numeste operatiunea - calculatorului pt schimbarea datei, da?! daca ai probleme, iti recomand o firma), protector al sarmanei vaduve, indrumator al acesteia prin birouri ministeriale si icr/iste... etalon de obiectivitate, nu alta! si nici n/a mai fost in CA al colimbricilor, ca taman ce refacura in echipa cu zambilica procesele verbale, ce dreaq!
2. gabriel cosoveanu - decan la litere si presh la filiala neaosa a scriitorilor (printre sclipitorii membri sunt vaduva innegrita, preshul de la comisia de cultura, dar si alt scriitor ce evalua intr/o totala cunostinta de cauza proiectele de management) si care va aduce glorios filialei scriitoricesti un ajutor financiar din partea primariei...
3. ayatolahul culturii craiovene, farul calauzitor, profesorul marinescu.
4. scriitorul coande (boiangiu nicolae, alias nicu coande), dator moral "regretatului", deci si vaduvei neconsolate.
deontologi: adicatelea, in afara de notoriul dom' boroghina, toti ailalti sunt scriitori??!! ma rog, mai mult sau mai putin... dadadaaaa!!! de unde dreaq sa stie astia cum e cu teatrul, frate??? aia de dupa cortina ajunse directoare! haaaaaaaaaaaa! (astept sanctiunea, derogatoooooo!!! :DDD) scriitorii sunt secretari literari (ca e pe baza de litere :DDDD), sufleoarea vaduva ajunse directoare la colimbrici (duuoooaaaamna, iar zisei de colimbrici, notasi? :DDD) in locu' "regretatului" (ca nu era de nasul ei sa fie colega de birou la secretariatul literar al nationalului craiovean, in locul "regretatului" cu domnul scriitor :DDDDD! si nici redactor de editura nu fu buna, ca s/o ia in custodie ayatolahul... asa ca era musai sa scape de ea si/o facura directoareeeeee!!! minunat! perfect!
a! tot la capitoul deontologi intra si niste neni+tanti conjuncturali, un consilier local parasutat p/acolo, niste tanti carora le duce tuta toooata ziua/buna ziua invitatii la teatru... gongi...
victime sunt copiii craiovei (da, dom' boroghina, sunt patimasa, nu rece si lucida ca dumneavoastra si distinsa cre(s)tina). cine dintre cei implicati direct are copii cu varste adecvate? nici unul. cine merge la teatru de placere? derogatziiiiiii!!! :DDDD

ps foto este elocventa pentru jegoasele aranjamente pe care deontologii, derogatii si incoruptibilii bastinasi le fac intre doua ragaieli. cine nu recunoaste personajele itite prin deschizatura usii sa ramana/n ignoranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu